Solární LED Vánoční Vlajky Zahrada Vlajky Vertikální Žádné Vyblednutí Odolný Dekorativní Solární Osvětlené Zahradě Vlajku Pro Vánoční Zimní

Běžná cena 205.14 Kč 139.45 Kč
Dph.

Dostupnost:Skladem

Kategorie: Dům A Zahrada

Sku:w172924

Podrobnosti O Produktu

Přidat veselý dotek na vaší zahradě s našimi LED Sněhulák Zahradě Vlajku.Vynikající zpracování a Santa Claus, sněhulák vzor jistě upoutají oko každého.Vyrobeny s ochranou životního prostředí materiály, tento příznak je nejen krásná, ale také udržitelný.Není třeba se starat o ruční přepínače, jak to má vestavěný světelný senzor.Aby vaše přední dvoře plném slavnostní atmosféru této sezóně bez jakýchkoli potíží.

Materiál: povlečení

Rozměry výrobku: 12*18

seznam:

Osvětlený Vánoční Zahrada Vlajka*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Vynikající Materiál: povlečení materiál, který je odolný a spolehlivý, naše osvětlené Vánoční zahrada vlajkou může pochlubit vynikající zpracování, které dodává šarm a krásu vaší zahrady.

2.Pulzující Design: Zdobené Santa Claus a sněhulák vzory, to je dodáván s více možností tisku a energeticky úsporné LED osvětlení napájené ze solárních panelů.

3.Úspora energie: Tato osvětlené Vánoční zahrada vlajkou neustále svítí 8-12 hodin po obdržení slunečního světla během dne.To může automaticky sama dobíjí.

4.Snadná Aktivace Osvětlení: Není třeba se starat o ruční spínače, jak je to osvětlené Vánoční zahrada vlajka se automaticky zapne při setmění a vypne za svítání.

5.Festival Dekorativní Doplněk: Oslavovat, slavnostní večery a aby vaše přední dvoře veselý pohled, s jeho zářivé LED světla, vytváří nezapomenutelnou oslavu.

Hodnocení Produktu

Hodnocení na Základě 0 Recenze Napsat recenzi

Specifikace

Parametry výrobku

  • Původ - Pevninské Číně
  • Elektronické - no
  • Materiál - Hadříkem
  • Příležitosti - Vánoční